OM

Vermeli Produksjoner ble etablert i 2010 og er et bitte lite produksjonsselskap i Norge. Vår ambisjon er å skape et rikt kulturliv, tilgjengelig for alle. Vi kan vi se tilbake på en rekke kulturopplevelser for flere tusen mennesker, lokalt og nasjonalt.

 

HVEM ER VP?

// VP er en bitte liten produsent.

// VP skaper, produserer og formidler.

// VP eies og drives av Lasse Vermeli.

// VP har base i Oslo og Sandefjord.

Kulturopplevelser har større betydning i livet ditt enn det du kanskje tror. Vi mener kulturopplevelser sørger for bedre mental og fysisk helse, utvikler- og utdanner oss, utfordrer og bevisstgjør oss, sørger for nye måter å tenke på, skaper mindre ulikhet og visker ut barrierer mellom mennesker. Vermeli Produksjoner skal formidle og skape innhold som bidrar til nettopp dette. Vi skal sørge for at ytringsfriheten står sterkt og at dagsaktuelle tema blir satt på dagsorden.

 

«Nydelig stemme, varm og raus person som alltid yter sitt beste»

Kine Stabekk // Generalsekretær NSH

Lasse Vermeli er en norsk skuespiller, sanger, konferansier og tekstforfatter. Han har medvirket i en rekke produksjoner både på skjerm og på scenen. Noen av TV-produksjonene han har vært med i er Wisting, Exit, Allsang på Grensen, Walt Disneys Aladdin (Norsk stemme), Neste Sommer og Lykkeland.

Lasse har også bred erfaring innen teater og sceneproduksjon, der han blant annet har gjort forestillinger som Jeppe på Bjerget på Chat Noir, Doktor Proktors Prompepulver på Agder Teater, Kaptein Sabeltann i Dyreparken, Les Misérables på Folketeateret, Evita på Agder Teater, Folk & Røvere i Kardemomme by på Folketeateret og Kristin Lavransdatter på Akershus Festning. Han har i tillegg vært tekstforfatter, produsent og regissør på flere oppsetninger.

I 2018 startet Lasse kulturfestivalen MiniFjorden. Festivalen feiret 5 års-jubileum i 2022 og i år blir MiniFjorden arrangert for syvende året på rad. Les mer om MiniFjorden – her.

«Strålende opptreden som målbandt gjestene og skapte magi»

Cecilie Nome // KLM – Royal Dutch Airlines

«Vermeli is equally strong both acting and singing, and his final song before he dies is really touching»

Broadway World // Norway