EVENT

EVENT

Vi gjør ditt event uforglemmelig

Siden 2010 har Vermeli Produksjoner bistått næringslivet og private med produksjon av deres eventer og konferanser. Vi legger stolthet i å forstå kunden og deres behov. Vi er totalleverandør av underholdningspakker til deg og din bedrift. Vi bistår dere fra første planleggingsmøte til siste mikrofon er pakket ned.

VI HJELPER DEG MED

// Produksjon og prosjektledelse

// Booking, teknisk produksjon og kunstnersik innhold

// Logistikk og utvikling av kjøreplan

// Utvikling av konsepter, tema og tekstarbeid

// Pre-produksjon av innhold

// Avvikling og gjennomføring av arrangement

// Post-produksjon og evaluering

REFERANSEPROSJEKTER

// Lederkonferansen 2024 til NSH.
// KLM 100 ÅR,
// Landsmøte til Handel og Kontor i Oslo Kongressenter
// Zuccarello All Star Game i DNB Arena
// Torpkonferansen for SNF

 

KUNDER I UTVALG

Handel og Kontor i Norge // Helse- og omsorgsdepartementet // KLM – Royal Dutch Airlines // Zuccarellostiftelsen // Norsk sykehus- og helsetjenesteforening (NSH) // Riksrevisjonen // Oslo universitetssykehus // Forsvaret // Matbørsen AS // Statens arbeidsmiljøinstitutt // UKM // Ness, Risan & Partners AS (NRP) // Cutrin Norge // Den Kulturelle skolesekken // Dyreparken i Kristiansand // Viken Fylkeskommune // Forsvarets Stabsmusikkorps // Markedet for scenekunst // Sandefjord Kommune // Vestfold & Telemark Fylkeskommune og Peace Research Institute (PRIO).

KONTAKT OSS

Ønsker du en uforpliktende prat med oss om ditt arrangement?

TA KONTAKT HER.

 

 

FRA TIDLIGERE KUNDER

«Vi har brukt Lasse ved flere anledninger og er svært fornøyde med samarbeidet. Han er profesjonell til fingerspissene – hans bidrag setter en fantastisk stemning for konferansene våre. Nydelig stemme, varm og raus person som alltid yter sitt beste».

Kine Stabekk, Generalsekretær NSH

 

 

«Lasse bisto oss i NRP med å arrangere vårt julebord for 100 ansatte i 2017. Han bisto med alt fra det tekniske, til et stort nettverk av artister, konferansierer og gjennomføringen av hele arrangementet. Arrangementet var en kjempe suksess, og hele prosessen opp til selve arrangementet var godt planlagt og tilrettelagt. Lasse vil definitivt bli kontaktet igjen av oss».

Jens Andreas Evensen, Sales Transactions NRP

 

 

«Lasse Vermeli gjorde en utmerket jobb som konferansier på Torpkonferansen 2021. Dette er Vestfolds største næringslivskonferanse, og det var en glede å samarbeide med Lasse før, under og etter konferansen».

Ingebjørg Tollnes, Leder Sandefjord Næringsforening 

 

 

«Fantastisk gjennomføring! Vårt 100 års arrangement ble en suksess! Takket være Lasse Vermelis strålende opptreden som målbandt våre gjester og skapte magi. Anbefaler han på det varmeste! Samarbeidet i forkant med han og hans team og hele gjennomføringen var helt perfekt fra start til slutt! Vi hadde ikke klart oss uten og var akkurat det vi trengte for arrangementets suksess!».

Cecilie Nome, Key Account Manager
KLM – Royal Dutch Airlines

 

 

«Lasse Vermeli bisto oss i produksjonen av Zuccarello All Star Game i DNB Arena i Stavanger. Før, under og i etterkant av arrangementet. Vermeli var sentral i produksjonsteamet og håndterte artister, logistikk og kjøreplan og gjennomføringen under gallamiddagen. Lasse leverte kvalitet i alle ledd og var trygg og god person å ha med i teamet».

Kevin C. Skabo, Founding Partner
Sports Management Group AS

 

 

«Lasse gjennomførte vårt 25 års jubileum og bidro til at dette ble en minneverdig kveld. Vi opplevde å bli meget trygt ivaretatt og spesielt for oss i jubileumskomiteen var det veldig fint å kunne lene seg tilbake og nyte kvelden i full visshet om at dette hadde Lasse full kontroll på. Det ble raskt tydelig at dette var svært godt forberedt fra Lasse sin side, ikke minst gjennom flere spennende intervjuer av ansatte gjennom kvelden og stålkontroll på kjøreplanen. Det er heller ingen tvil om at de musikalske bidragene hans gjennom arrangementet var med på å løfte stemningen mange hakk. Denne konferansierjobben satt virkelig en spiss på festen!».

Harald Møller, Rektor
Vestfold & Telemark Fylkeskommune